Support » Plugin: W3 Total Cache » [Plugin: W3 Total Cache] w3totalcache and mailpress not working together

  • Resolved blogophil

    (@blogophil)


    Hi,

    I’me using w3totalcache v0.9.2.4 and the last version of mailpress 5.2.1 and it seems to be somme problem. If I deactivate w3totalcache mailpress works perfect.
    I’ve got a error log from mailpress with this message :

    PHP [E_NOTICE] 8 : MemcachePool::delete(): Server 127.0.0.1 (tcp 11211, udp 0) failed with: CLIENT_ERROR bad command line format.  Usage: delete <key> [noreply]
     (0) in /home/www/wp-scoffoni/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Cache/Memcached.php at line 111

    The subscription process to the newsletter is broken too, with an error when inserting data in mysql

    2012-01-10 21:01:44 000000 -- MAILPRESS [NOTICE] - Connected (MP_Mail)
    2012-01-10 21:01:44 000000 -- PHP [E_WARNING] 2 : mysql_real_escape_string(): 26 is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/wp-scoffoni/wp-includes/wp-db.php at line 787
    2012-01-10 21:01:44 000000 -- MAILPRESS [ERROR] - *** Database error, Mail not saved :
    UPDATE <code>1845ap_mailpress_mails</code> SET <code>status</code> = '', <code>theme</code> = '', <code>themedir</code> = '', <code>template</code> = '', <code>fromemail</code> = '', <code>fromname</code> = '', <code>toemail</code> = '', <code>toname</code> = '', <code>charset</code> = '', <code>subject</code> = '', <code>html</code> = '', <code>plaintext</code> = '', <code>created</code> = '', <code>created_user_id</code> = 0, <code>sent</code> = '', <code>sent_user_id</code> = 0 WHERE <code>id</code> = 0
    2012-01-10 21:01:44 000000 --  **** End   logging **** mp_mail *** level : 8191 **** status : FALSE

    Any idea ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi there,

    it seems this issue affects multiple people/sites.
    Any update or workaround for it?

    Thanks,
    rash*

    Plugin Author Frederick Townes

    (@fredericktownes)

    1:

    PHP [E_NOTICE] 8 : MemcachePool::delete(): Server 127.0.0.1 (tcp 11211, udp 0) failed with: CLIENT_ERROR bad command line format.  Usage: delete <key> [noreply]
     (0) in /home/www/wp-scoffoni/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/Cache/Memcached.php at line 111

    That’s a PHP bug. See here: https://bugs.php.net/bug.php?id=58943

    2: Can you submit a bug submission from the support the plugin about?

    2012-01-10 21:01:44 000000 -- MAILPRESS [NOTICE] - Connected (MP_Mail)
    2012-01-10 21:01:44 000000 -- PHP [E_WARNING] 2 : mysql_real_escape_string(): 26 is not a valid MySQL-Link resource in /home/www/wp-scoffoni/wp-includes/wp-db.php at line 787
    2012-01-10 21:01:44 000000 -- MAILPRESS [ERROR] - *** Database error, Mail not saved :
    UPDATE <code>1845ap_mailpress_mails</code> SET <code>status</code> = '', <code>theme</code> = '', <code>themedir</code> = '', <code>template</code> = '', <code>fromemail</code> = '', <code>fromname</code> = '', <code>toemail</code> = '', <code>toname</code> = '', <code>charset</code> = '', <code>subject</code> = '', <code>html</code> = '', <code>plaintext</code> = '', <code>created</code> = '', <code>created_user_id</code> = 0, <code>sent</code> = '', <code>sent_user_id</code> = 0 WHERE <code>id</code> = 0
    2012-01-10 21:01:44 000000 --  **** End   logging **** mp_mail *** level : 8191 **** status : FALSE

    ?

    Any solution to this? I’m experiencing the same thing.

    Cheers!
    Jason

    Plugin Author Frederick Townes

    (@fredericktownes)

    Can anyone submit a bug submission form from the support tab of the plugin if they’re experiencing this?

    Hi,
    I have experienced the same problem since one month : posts were blocked “0 from n sent”, and in the process_batch_send log the error message was :

    <b>Warning</b>: mysql_real_escape_string(): 25 is not a valid MySQL-Link resource in <b>/my_site/wp-includes/wp-db.php</b> on line <b>787</b>

    Yesterday I disabled W3 Total Cache and all posts have been released (also the oldest ones).

    I would be grateful if a solution could be found, in order to improve again the users’ experience through reactivating W3 …

    Regards,
    Manu

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: W3 Total Cache] w3totalcache and mailpress not working together’ is closed to new replies.