WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: W3 Total Cache] Images not replaced in main post content?

[Plugin: W3 Total Cache] Images not replaced in main post content?

  • Hi,

    I have tried searching for this but I can’t seem to find an answer. I have set-up Amazon Cloudfront/S3 combination on my wordpress site using W3 Total Cache. Everything uploaded fine with the plugin, and I have relatively referenced the files stored on my site for javascript, CSS etc. with no problem whatsoever.

    However, when it comes to using images within the media library in a post, the images are uploaded perfectly to the cloudfront and I can look them up in a browser, but if I use the image url given to me by the media library in the actual post:
    either src= http://www.ymsitename.com/wp-content/uploads/2011/02/image.jpg or just /wp-content/uploads/2011/02/image.jpg
    The images are being served from my main domain instead of the CNAME I set up: http://static.domain.com/wp-content/…/image.jpg

    The only way around it is referencing the image fully (to the static domain) inside the post myself – is that the default behaviour for this? I was under the impression it would search and replace urls based on what is stored on cloudfront – much like it does for style sheets etc.

    If this is the only way of getting it to work I apologise, I just didn’t really want to have to use full path names in case I ever decided to come away from using Amazon CDN services.

    Didn’t know if I was missing a setting or needed to change something in the media section of wordpress.

    Thanks,
    Ben

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Plugin: W3 Total Cache] Images not replaced in main post content?’ is closed to new replies.