Support » Plugins » [Plugin: W3 Total Cache] BuddyPress not being sent from CDN

  • I am using BuddyPress 1.2.3 and WordPress 2.9.2 and am seeing files still being sent from the local webserver rather than the CDN even though I have included this in the Custom File List :-
    wp-content/blogs.dir/1/*

    Here is an example from the log :-

    GET /blogs.dir/1/files/group-avatars/3/8cca061fff8be6b398a5047171ab47fa-bpthumb.jpg

    Any suggestions ?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You’re using the latest release?

    yes , using the development version of w3 total cache as its released.

    I have enabled cdn debug mode and saved the html page at :-

    http://dl.dropbox.com/u/283947/w3.total.cache.blogs.weloveit.info.cdn.debug.html

    You can see the .css and .js files are coming from the cdn ok.

    WP MU handles URIs in a strange way and removes wp-content/ from the URI (according to tests). So this is not a bug in W3TC as it stands, however I’ll try a workaround. This likely doesn’t exist in WP 3.0.

    I will keep up-to-date with the development releases and tell you how it improves with WordPress-MU.

    For now I have uploaded the largest files to the ‘CDN’ manually and setup redirects and its all working well.

    The issue has made me learn about Apache redirection and alias functions which I have now put to good use for our Gallery too.

    Thanks for the great plugin and ideas!

    Ok. I’d also be appreciative if you’d WP 3.0 beta (or trunk) and see how things go for you there.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: W3 Total Cache] BuddyPress not being sent from CDN’ is closed to new replies.