Support » Plugin: Viper's Video Quicktags » [Plugin: Viper's Video Quicktags] video not displaying when viewing inside category (just link)

  • 4culture

    (@4culture)


    When I look at the post displayed singly or within the main page of the blog, the video works fine.

    But when viewing it inside a category, all I get is the link.

    The post in question is “seattle to portland on a bike-car with no gears”

    Any idea why?

    thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Alex Mills (Viper007Bond)

    (@viper007bond)

    It looks like you’re using the_excerpt() in your category view which strips out all HTML tags.

    4culture

    (@4culture)

    Which file do I change and what do I change the_excerpt() to?

    thanks!

    Plugin Author Alex Mills (Viper007Bond)

    (@viper007bond)

    It depends on your theme, but probably archives.php and you change it to the_content().

    4culture

    (@4culture)

    That shows the video but it also shows the whole story instead of just an excerpt. Is there a way around this?

    And what’s also odd is that the youtube videos show up fine, it’s the vimeo ones that just have a link in category view.

    thanks!

    Plugin Author Alex Mills (Viper007Bond)

    (@viper007bond)

    You can’t have your cake and eat it too (for the most part). the_excerpt() displays the first 55 words of your post with all HTML stripped.

    However you can manually create an excerpt using the excerpt box or by using the “more” button.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Viper's Video Quicktags] video not displaying when viewing inside category (just link)’ is closed to new replies.