WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Viper’s Video Quicktags] problem when multiple video’s are embedded

[Resolved] [Plugin: Viper’s Video Quicktags] problem when multiple video’s are embedded

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Not sure.

    Try debugging by disabling all other plugins, switching to the default theme, etc. to narrow down what the issue is.

    Thanks for the quick response. I’ve disabled all other plugins, but the problem maintains. I still have to check the template switch, although I’m a bit afraid that things get messed up once I revert to our custom template. Is this fear realistic, or is it safe to switch templates?

    Just go to Appearance -> Themes, enable Default/Kubrick, see if the video works (or not), then reactivate your theme. Themes are just a skin. 🙂

    Thanks! I’ve changed the template, and the problem was resolved. It therefore is something with our custom theme. Thanks for your response! If you have any clue what it might be (the problem occurs since 2.8, so there must be something changed in that version that causes this problem), then I would be even more grateful than I am already! 🙂

    Your theme is loading it’s own copy of SWFObject. Remove it.

    Hello.
    I have installed Viper Quicktags pugin with JWPlayer and I was using CC (embeded caption) in mp4 files to show subtitles to my clips on my online television.
    But after I updated WP to 2.8.4, I was not able to make it work again with tons of effort. :((
    The player shows the CC logo on the bottom, but the captions is not visible. Anyone who encountered that behaviour, please help!!!

    The site is http://www.publictv.ro

    Thanks alot for any help.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Viper’s Video Quicktags] problem when multiple video’s are embedded’ is closed to new replies.
Skip to toolbar