Support » Plugin: Video Thumbnails » [Plugin: Video Thumbnails] Error

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • If you could describe the situation more exactly, it would help in identifying the possible problem. Does your problem occur with the newest plugin version, 1.8.1?

    I have same problem.. “Couldn’t find a video thumbnail for this post.”
    I am using latest version of WP, Viper’s Video Quicktags. On my other site, these two works perfect, but now, it simply doesnt seem to FIND video in post.. I have tried metacafe, vimeo, youtube,.. its all same.

    Any idea?

    Did that start happening after an update in Viper’s Video Quicktags plugin? If, perhaps there was a change in the plugin that Video Thumbnails needs to reflect in order to keep working together with it.

    Hello again, and thanks for fast answer.
    No, there was no change in versions of plugins, i “just” transfered website form localhost online to VPS. Everything else seems to be working fine, so was “Video thumbnails” plugin on localhost.
    I keep “scanning” for videos in posts, but no success. I made about 10 posts, form different video websites.. and cant figure out why plugin doesnt see videos…

    We previously ran into a case where a user had VPS behind a firewall that blocked the outbound connection to Vimeo API. We then added extra information to the error message to help narrow it down.

    What’s the complete error message you’re getting?

    While writing/editing post, in VideoThumbnails sidebar error “We didn’t find a video thumbnail for this post. ” .. refresh doesnt help. No featured image.
    In VideoThumbanils settings, where I try to scan older published posts, I get error “(x) Couldn’t find a video thumbnail for this post. “

    Is there maybe some debugging mode, so I can “dig deeper”?

    There’s no debugging mode the last I remember. There’s a beta version of the new 2.0 though, you can ask for the plugin admin to send you a copy: http://wordpress.org/support/topic/video-thumbnails-20-beta

    Plugin Author Sutherland Boswell

    (@sutherlandboswell)

    Have you tried uploading any images to your VPS through WordPress? If it’s a fresh WordPress install you may need to set permissions.

    @daedalon: Not sure i am going to use beta, if authoh himself did not make it public. Thanks anyway..

    @boswell: Yes, my wordpress site works fine, tested completely, and did not run on any other problem except this.. I also thought it has something to do with permissions, but not sure where to look. Database? I believe its not directory permissions what makes problem, because this plugin searches database?

    Plugin Author Sutherland Boswell

    (@sutherlandboswell)

    You can sign up to be a part of the beta here. There are a lot of fixes and improvements to be included in the beta, but because a lot of the changes are pretty major I’d like to know it works with a group willing to try it out before accidentally breaking it for everyone.

    Here’s info on the WordPress file permissions.

    The next beta version will have a debug feature that checks the discovery part of the process and the saving part separately to help find exactly where the problem lies.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Plugin: Video Thumbnails] Error’ is closed to new replies.