WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Video Thumbnails] Automatically Set Thumbnail To Featured Disabled, But Still Displaying

[Plugin: Video Thumbnails] Automatically Set Thumbnail To Featured Disabled, But Still Displaying

  • Hi,

    I’ve been using this plug in and haven’t had problems before. Recently made a new site, and am having a little trouble.

    So far, I have three videos posted, I have the “automatically set thumbnail to featured image” disabled. I also have smartyoutube plugin with no thumbnail option set.

    Only one of the three videos keeps having a problem with a featured image appearing, even after manually removing it. The post that has the problem was scheduled to be posted in the future.

    Hopefully someone is able to help me out with this.

    htt;//humorbuffet.com

    Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/video-thumbnails/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Easier to spot here-

    That last post didn’t work…

    http://humorbuffet.com/videos/

    Plugin Author Sutherland Boswell

    @sutherlandboswell

    Try disabling the plugin and removing the featured image, and if you reenable the plugin be sure to redo your settings right away.

    Hi,

    I did deactivate it and it I still have the same problem.

    I ended up just redoing that post.

    However, it did just happened again. Another video has been posted for a couple days and just today had a featured image pop up out of nowhere.

    I disable the plugin, remove featured the image, update the post. Then check the post and the featured image will be back as if I never removed it.

    They are all scheduled posts.

    I was hoping you could offer another solution.

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Video Thumbnails] Automatically Set Thumbnail To Featured Disabled, But Still Displaying’ is closed to new replies.