WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] workaround for FORCE_SSL_ADMIN

[Resolved] [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] workaround for FORCE_SSL_ADMIN

  • hi,

    i have installed UserNoise and had to patch a couple of lines in order to make it work on our WP install, which uses FORCE_SSL_ADMIN and enforces use of HTTPS for the admin interface and HTTP for the public-facing pages.

    as i needed to get this running quickly i hardcoded use of HTTP in html/window.php and inc/integration.php, and UserNoise is now working fine.

    i am wondering if there are specific reasons why the stock plugin does not support sites with HTTPS for the admin interface and not for the public pages – it’s working ok for me with the above patch but obviously there might be wider implications and interactions with other plugins. otherwise, i could make this workaround a more elegant configurable setting, if there is interest upstream in integrating such a patch in the mainline code.

    best
    a*

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author karevn

    @karevn

    After receiving lots of support requests on that topic, I just decided to change an entry point for AJAX handling. A new version will be released soon, and it is compatible with ADMIN_FORCE_SSL out of the box.

    Thanks for your help!

    Karevn, Great plugin and great news about working on a version that supports ADMIN_FORCE_SSL. Do you have an idea when you might be pushing out the new version? I’ll buy it from codecanyon as soon as I know we have something that will work with our system.

    Hotzeplotz: Did you just change the urls to absolute urls for your work around? Or did you work with how usernoise_url handled urls?

    Shackep

    @shackep it was quite some time ago so i don’t remember how i got to the patch i created, but you can see the diff here – i’m not sure it’s kosher but it’s been working fine until now:

    https://github.com/hotzeplotz/usernoise-lsecities/commit/38a14cbfe2cb4f93052c4da7408d5bd366bed58e

    Thanks hotzeplotz. I gave it a try. I may need to try turning of debug and a few other things as well. I am looking at alternatives for the time being. Still looks like the slickest solution out there though.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] workaround for FORCE_SSL_ADMIN’ is closed to new replies.