Support » Plugin: Usernoise modal feedback / contact form » [Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] Usernoise not working well after upgrade

  • Resolved Deyson

    (@deyson)


    Hello, I just wanted to let you know that all of sudden UserNoise is not working properly.

    I get errors below the admin bar telling me that the wp_footer() is not above the body.

    Also sometimes Usernoise doe not load the feedback on the right, it just shows the loading icon.

    And when I submit a feedback it does not do anything.

    Usernoise was working fine before and now it is not. Please help me. Thank you.

    My site is Motion-master-templates.com

    http://wordpress.org/extend/plugins/usernoise/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author karevn

    (@karevn)

    If usernoise only loads feedback sometimes – it means there is some problem with hosting or connectivity. Please check your website logs and make sure WordPress loads fine. Sorry, I could not reproduce the problem when submitting the feedback (it loaded fine for me from the home page). May be upgrading to the latest version available on CodeCanyon will help you.

    P.S. Please post Pro version support requests to CodeCanyon item discussion.

    hello,

    usernoise feedback is not working when integrate my website page in facebook any help ?

    Plugin Author karevn

    (@karevn)

    @karthikeyan.wordpress please can you please provide your WP config info, example url?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Usernoise modal feedback / contact form] Usernoise not working well after upgrade’ is closed to new replies.