WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » User Submitted Posts » [Resolved] [Plugin: User Submitted Posts] Uploaded mage does not automaticaly insert in the post

[Resolved] [Plugin: User Submitted Posts] Uploaded mage does not automaticaly insert in the post

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hello,

    I am using this plugin as well. On the website it says to insert this tag <?php post_attachments(); ?> to display images attached to user submitted posts. Do you know where this tag should go?

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    For images not loading or displaying, there are several things to check:

    • Check the permission settings on the upload folder(s) by ensuring that you can successfully upload image files thru the Media Uploader.
    • Double-check that all the image-upload settings make sense, and that the images being uploaded meet the specified requirements.

    Note: when changing permissions on files and folders, it is important to use the least-restrictive settings possible. If you have to use more permissive settings, it is important to secure the directory against malicious activity. For more information check out http://digwp.com/2012/09/secure-media-uploads/

    For template tags, place them in your sidebar.php or page.php (or anywhere in your theme template). For shortcodes, place them in any post or page.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: User Submitted Posts] Uploaded mage does not automaticaly insert in the post’ is closed to new replies.
Skip to toolbar