User Activation Email
[resolved] Email not sent for activation code (6 posts)

  1. bluesalman
    Posted 3 years ago #

    I have multisite installed, by default a mail is sent for user registration, but on one of my blog the theme installed on it has disabled this functionality, so i used your plugin, after activating plugin i don't see any setting page for plugin, if there is any, but i do see activation code/status in user profile.
    I registered a user after activating plugin, and still user signed in just after getting registered as it was happening before activating your plugin.
    I can see that user is not in active in user profile page and code is appearing there, but user is also signed in, can you please suggest any solution


  2. Daedalon
    Posted 3 years ago #

    Which theme? Is it possible for you to also list the active plugins on the site to see for possible conflicts?

  3. bluesalman
    Posted 3 years ago #

    It was theme behavior not the plugin.

  4. INRWF
    Posted 2 years ago #

    je n'ai rien qui s'affiche non plus

  5. Taylor
    Posted 2 years ago #

    I'm using BuddyPress and the new user email didn't contain the activation code. Any thoughts?

  6. NateJacobs
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Taylor, It may have something to do with BuddyPress sending its own registration emails. I don't have buddy press installed. I will try and get BuddyPress installed and test it out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Activation Email
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic