Support » Plugins » [Plugin: upPrev] UpPrev not showing at all

  • I installed upPrev on my website running the newest version of WordPress and theme Avada. It wouldn’t show, I checked for wp_footer in my footer.php and it’s there before the </body> tag. I cleared the cache and reinstalled the plugin, wouldn’t show, even with different settings. Here is my site: http://www.dusanjov.com

    I’m using the newer version of upPrev, the one updated regularly.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Of all the plugins I use, most are pretty standard, here are some of theme that could possibly do something:

    Crayon Syntax Highlighter

    Feedburner Optin Form

    Jetpack by WordPress.com

    OptinMonster

    Performance Optimization: Order Styles and Javascript

    Shareaholic | share buttons, analytics, related content

    upPrev

    Use Google Libraries

    W3 Total Cache

    WP Greet Box

    I’m also using CloudFlare, btw, when I installed a plugin for a third time last week and reset the settings it showed, but only that one time. After that I changed the animation settings, and reverted it back, but it wouldn’t show. So, what could be the problem?

    And I’m using it only on my post so:

    http://www.dusanjov.com/blog/

    It’s supposed to show the previous post in category.

    Hi dusanjov

    You use Avada theme witch is paid theme. I can not check what is wrong. Could you try twentyfourteen theme and check is upPrev working?

    Thanks!

    Marcin

    I deleted it, Avada is the only theme I have installed. Could it be that it’s a plugin that’s making a conflict? Are there known conflicts?

    If it’s necessary I’ll try another theme. But can it be told by looking at the source code or something?

    Thanks for support. Best regards.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: upPrev] UpPrev not showing at all’ is closed to new replies.