WordPress.org

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Plugin upload button does not work on mobile. (9 posts)

  1. Salocin.TEN
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    The website that we run, http://dearmh370.com/send-your-tribute/, uses your plugin.

    It does not seem to be able to work on mobile platforms (iOS 6 and Android 4.2.2). Meaning the image can be browsed and added, but it would not be uploaded.

    Is there an issue here, or did I miss something out?

    Thanks.

    https://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are there any errors?

  3. Salocin.TEN
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Jeff,

    There are no error messages seen. It is just the image does not get shown.
    Either that or we did not turn on the debug messages.

    You may try it for yourself and see.
    It is a very public site intended for use by everybody.
    Just do not write messages or place pictures that are obviously test pictures.

    Thanks. :)

  4. DanielSmedegaardBuus
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same issue, but in a regular chrome browser on Mac. Images get uploaded, but they're not attached to the post (or added as images inside), so they're never shown.

  5. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Just to be clear, submitted images are attached to posts as custom fields. Please read the documentation, it's explained better in the FAQ section.

  6. Salocin.TEN
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply. Will look at that.

  7. Jami86
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello, I can't upload images from mobile devices. But from MAC and PC computers it works perfectly. Couldn't find the error?

  8. @jami86 Per the forum welcome please post your own topic.

    This topic is already marked as "resolved" and may not have anything to do with your problem.

  9. robin_dean
    Member
    Posted 5 months ago #

    My custom fields aren't even showing the images. Something's awry.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Submitted Posts
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic