Support » Plugin: Ultimate TinyMCE » [Plugin: Ultimate TinyMCE] code not carrying over to post display

  • Resolved roller24

    (@roller24)


    Everything works and looks great, but when you read the post, it is just TXT style with no breaks or tabs
    Im using a network setup with only 2 sites.
    Not theme related as I tried it on both Platform and twentyten or eleven.
    All the plugins were disabled, and instance occurs on both activation methods netw and site .
    I dont think I have this issue on single user sites.

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-tinymce/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I also saw a post about optimizing tables which I did through phpmyadmin
    This did not fix the issue.

    Plugin Author Josh

    (@josh401)

    Have you checked the option to “disable wpautop”?

    If you enable this selection… all post and page formatting will need to be done manually.

    I’d first un-check that option if you have it selected.

    Well, I was searching for that option in your configuration screen, and at the bottom, I saw your optimize database feature.
    This did the trick,
    I was optimizing with my phpmyadmin which did not work.
    Thanks for your help

    Plugin Author Josh

    (@josh401)

    Gotcha.

    Thanks for coming back, letting me know the solution, and marking as resolved!!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Ultimate TinyMCE] code not carrying over to post display’ is closed to new replies.