WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Toolset Types » [Resolved] [Plugin: Types – Custom Fields and Custom Post Types Management] Custom Taxonomy hides Custom Attrib

[Resolved] [Plugin: Types – Custom Fields and Custom Post Types Management] Custom Taxonomy hides Custom Attrib

  • I’ve added a Custom Taxonomy (page=wpcf-ctt)

    Now, when adding a new post for the Post Type,
    (ie: post-new.php?post_type=custom_type)
    Everything looks good, I have all the attributes available, can fill them, and pull them out in a template.

    But when I assign that post to one of the items in the created Taxonomy, the Custom Attributes are gone in the Edit screen.

    When removing the Taxonomy assignment, the attributes show up again and I can edit them.

    Tested on both 0.9.2.1 and 0.9.3

    Thanks for looking into this,

    –coati

    http://wordpress.org/extend/plugins/types/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • On WP 3.3 this doesn’t seem to be an issue. Post type attributes show up, also when assiging a custom taxonomy to it.

    On WP 3.3 with WPML (like our install on 3.2.1) the problem remains. So it looks like this is (partly) WPML related.

    Nevermind, i found the cause.

    When adding a custom taxonomy, you have to enable them (each term) before you can use it together with custom attributes on custom post type pages/post.

    This is what I did:

    Types > Custom fields > Edit (attributes)

    Where to display this group:
    Each custom fields group can display on different content types or different taxonomy.
    Terms: termA, termB, termC, …

    After this, Custom Attributes show up again.

    –coati

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Types – Custom Fields and Custom Post Types Management] Custom Taxonomy hides Custom Attrib’ is closed to new replies.
Skip to toolbar