Support » Plugin: Twitter Widget Pro » [Plugin: Twitter Widget Pro] will not load tweets

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • It works sometimes then it goes to this error.

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /url/wp-twitter-widget.php on line 513

    On line 508 you have an IF statement that confirms $tweets is not equal to 0. Yet, when I do a print_r all I get is “:” Like I said, it works every now and then but mostly displays this error. It’s very strange.

    Great Plugin but can’t get it to work.

    any idea’s anyone? When you search that error on google, it shows tons of WP sites are having the same issue.

    Search:
    twitter widget pro Warning: Invalid argument supplied for foreach()

    Plugin Author Aaron D. Campbell

    (@aaroncampbell)

    Anointed: The screenshot seems to be missing.

    Some people have been having problems because their servers can’t seem to make https requests to Twitter. I added an option to the Twitter Widget Pro settings page that will let you choose to use HTTP instead. Try using that (new in version 2.3.5)

    I had the same problem: a set of tweets loaded but never updated. I can confirm that changing from HTTPS to HTTP fixed the problem for me.

    It must be _extremely_ frustrating to troubleshoot and fix problems like this — thank you Aaron.

    Had the same issue listed above. Changing it from https to http worked for me. Thanks!

    Allan

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Twitter Widget Pro] will not load tweets’ is closed to new replies.