WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Twitpic Expander » [Plugin: Twitpic Expander] Doesn't work

[Plugin: Twitpic Expander] Doesn't work

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Whenever I edit a post with a twitpic url, this error shows up:

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at ***wordpress\wp-content\plugins\twitpic-expander\twitpic-expander.php:12) in ***wordpress\wp-includes\pluggable.php on line 892

    But the image does show up at the very bottom which is fixable, I know a little CSS.

    I don’t know PHP, even some of WP’s templates, so I really don’t know what to do.

    PS.
    on 3.1-RC2

    It works fine in 3.1, but the header mashing is an issue, and the plugin is abandoned. I checked with validator.w3.org, and it was a complete mess.

    I think what is happening is that the plugin is reading and trying to parse text even when in the WP-Admin “console”. It starts trying to write headers, etc. and it really shouldn’t have any output.

    Anyone else have any luck?

    pat
    🙂

    I haven’t had a problem with it at all. I’m using WordPress 3.1.2. and Twitter Widget Pro to retrieve my twitter feed.

    The only thing I’m a bit concerned about is the way twitter now “encodes” our twitpic url into a t.co/ does anyone know how to decode this so the full twitpic url can be passed on to the plugin?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Twitpic Expander] Doesn't work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar