WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Revive Old Post (Former Tweet Old Post) » [Plugin: Tweet Old Post] Plugin not automatically posting tweets

[Plugin: Tweet Old Post] Plugin not automatically posting tweets

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Lonifasiko

    @lonifasiko

    Same here, installed yesterday last version (4.0.3) of the plugin along with my WordPress 3.4.1 installation. After properly configuring all fields, manual test post works perfect, but there has not been any other tweet in the last 24 hours. My interval was set to post every 6 hours. Tried again a few minutes ago with the manual post and works fine, but what about the automatic?

    Hope somebody can help me getting a solution to this strange behaviour.

    Thanks very much in advance,
    Miguel.

    markbower

    @markbower

    In the end I rolled back to the last 3.x version of the Plugin which does work with the latest versions of WordPress. Version 4.x of the Plugin is borked though 🙁

    Lonifasiko

    @lonifasiko

    Ok, I will uninstall this last not working version and install the previous 3.X plugin version you suggest.

    Thanks for your info and help, regards,
    Miguel.

    Try 4.0.4?

    Worked for you @roadie? If so, which WordPress version are you running? Thanks!

    Yes, 4.0.4 works for me. Previous versions didn’t do automatic posting.
    (See https://twitter.com/Spanishroadsign)

    I’m using WordPress 2.9.2 on some sort of Linux platform.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: Tweet Old Post] Plugin not automatically posting tweets’ is closed to new replies.
Skip to toolbar