WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Tweet Blender] an extra closing div ?

[Plugin: Tweet Blender] an extra closing div ?

  • Takashi Irie

    @iamtakashi

    Theme Wrangler at Automattic

    This is great plugin but it seems there is an extra closing div and it messes sidebar. If i disable the plugin, the sidebar will be fine, so I presume it’s not caused by the theme I use. Is this happening to anybody too? There is one person who report this problem at comment on the plugin’s homepage…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I checked and double-checked and couldn’t find that extra closing div.

    I even did a clean install of WordPress and installed TweetBlender on it. Didn’t have any extra closing divs. At this point I’m inclined to think this is an issue with your theme.

    Is there a chance you could post what theme you use? If it’s a custom one, can you zip up the theme folder and email it to me to tweetblender AT gmail DOT com? I’ll dig into it.

    Thanks!

    Takashi Irie

    @iamtakashi

    Theme Wrangler at Automattic

    Thank you very much, Kirilln. I have checked it clean install WordPress and there wasn’t an extra closing div. It’s my mistake, sorry. Thank you for the great plugin!!

    Whew, great to hear that it was the theme bug after all! That issue was driving me crazy 🙂

    Whenever you get a chance please mark this thread as “resolved”

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Tweet Blender] an extra closing div ?’ is closed to new replies.