WordPress.org

Forums

[Plugin: TTF Titles] Apostrophes and Quotes not showing up (3 posts)

  1. Kristina
    Member
    Posted 6 years ago #

    Apostrophes and quotes aren't showing up in TTFTitles. The font is certainly capable of it (Los Niches font), so it appears to be a plugin problem. Take a look at my website here: http://www.prettyshinysparkly.com and notice that posts such as this one (supposed to show as "3" not 3) and this one aren't working. Help! Thank you so much, I love the plugin!

    http://wordpress.org/extend/plugins/ttftitles/

  2. dogette
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same issue. I've used the plug-in a while and it's great BUT the punctuation characters (they ARE in the font set) will not render/display. You used to see a square block in place of the unrenderable character, but now it's just white space. I guess that's an improvement?

    Anyway, if you go to the author's site there is changelog info about making changes to the plugin so it "degrades gracefully" when a character is not present, etc. I don't think anyone has ever really fixed it so these punctuation marks will display. Sure be great if some genius code person would figure it out! :-)

    Or, if anyone uses this plugin and knows how to workaround the issue, love to hear it here. Thanks!

  3. cakesmcfee
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi Everyone, I know its been 10 months since the question was asked, but it appears we have Apostrophes working in TTF Titles using TTF fonts

    With the OTF fonts, it had the same issues with no Apostrophes and quotes, but replacing the font with a TTF version worked a treat!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags