Support » Plugin: Theme My Login » [Plugin: Theme My Login] TML: Loop issue on home?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Jeff Farthing

    (@jfarthing84)

    What are “a lot of posts that it shoudln’t”? Are these posts that you have excluded or what?

    The loop checks for different states, such as the user being logged in, has the possibility to edit posts and if a specific category is being viewed. (But not if the homepage is being displayed.)

    When the login-error is provoked on the homepage, the content being shown isn’t the static homepage as defined in the wp-settings. It just shows all posts that someone not being logged in can see.

    The strange thing is that this only happens on the static homepage, regardless of what page is defined. When I access a page directly, everything works fine.

    I just installed Theme My Login 6.2.2. and the problem ist still there. I was hoping the new fix for “the redirect loop” would have a positive effect, but it seems to be unrelated. Does someone have a clue for me where to look next?

    Just a heads up: version 6.2.3 (Fix static front page bug) fixes the above problem. Thank you very much!

    Havent updated to the 6.2.3 version and am not able to login to my website as had set in a redirection to the wplogin.

    Can you guys advice me what to do ?

    Am stuck bad !!!

    Plugin Author Jeff Farthing

    (@jfarthing84)

    I don’t understand what the problem is or what is has to do with this original post?

    The loop… that’s the issue..viz. http://www.domain.com/?action=login&instance=1

    I had recent server upgrade which had a change in my PHP version which initiated the issue.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Theme My Login] TML: Loop issue on home?’ is closed to new replies.