Support » Plugins and Hacks » Theme My Login » [Resolved] [Plugin: Theme My Login] [theme my login] and iframes

[Resolved] [Plugin: Theme My Login] [theme my login] and iframes

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • hi
    i have the same problem …

    I can confirm this. Hope this will be sorted out soon. Thank you.

    My “Theme My Login” version is 6.2.1

    Plugin Author Jeff Farthing


    If you disable TML, your iframe displays?

    Yes, have to deactivate TML so the site will show up inside the iframe.

    Plugin Author Jeff Farthing


    Is TML on the site that is displaying the iframe, or the site that is serving it?

    It’s the TML site that’s being loaded inside the IFRAME.

    The same with me.

    Plugin Author Jeff Farthing


    Interesting. I cannot duplicate this.

    Feel free to include for example this site via iframe:
    (or any page from this site)
    example code:
    <iframe src=”http://cinematic.de/” height=”500″ width=”100%”></iframe>
    I am pretty sure you won’t succeed.

    If you have tried it out just let me know then I will disable theme my login then you won’t have any problem including the page via iframe.

    Plugin Author Jeff Farthing


    It worked just fine.

    Really? Nothing appears at my end. I have theme my login installed on both sites, the one that includes the iframe and the other one that delivers the iframe. Could this make a difference?

    Just tested it on another site, that doesn’t have tml installed and the iframe won’t appear either. Could you post a link where you have inserted the iframe. Just curious …

    In my case, I have tried using all popular browsers: Opera, Firefox, IE 9, Safari, Chrome, none of them worked. I am pretty sure it was server sided problem, because the <header></header> and <body></body> contents are blank like this.

    Tested in my PC dev enviroment running XAMPP and also on my server. Maybe it is having conflict with other popular plugins like W3 Total Cache or Yoast SEO? Haven’t tested it myself disabling these though. I think the problem occurred after upgrading WordPress to 3.4.1, although not 100% sure.

    @startupcms are you able to include <iframe src=”http://cinematic.de/” height=”500″ width=”100%”></iframe> ?


    Yes, I was able to load your site from iframe.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Theme My Login] [theme my login] and iframes’ is closed to new replies.
Skip to toolbar