WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Theme My Login
Do custom passwords work with blog registration on multisite? (4 posts)

  1. WACKA1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Love the plugin but having problem getting the custom password module to work when a user creates a new blog/account.

    When I just sign up as a new user (and dont click the gimme a site button), the custom password module works fine. But, when I click the 'gimme a site' button to also create a blog, a random password is generated and the custom password does not work.

    Is this expected behaviour?

    Thanks in advance,

    Conor

    http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/

  2. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No, it is not the expected behavior.

  3. WACKA1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Jeff,

    Thanks for the quick response and the great plugin.

    Do you mean by, 'it is not expected behaviour', that it should work but is not working on my site, or, it does not work at all like that?

    If it should work, which hook does the plugin use to intercept the random password creation (and is this hook different to the hook used when just a user is created)?

    Many thanks for any response,

    Conor

  4. Jeff Farthing
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The multisite proccess uses a few different hooks to achieve it's results. I suggest you look at the file theme-my-login/modules/custom-passwords/custom-passwords.php.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic