Support » Plugin: The Events Calendar » [Plugin: The Events Calendar] Missing argument 2, and image issues

  • Resolved elpaso411

    (@elpaso411)


    Hi. I just installed this plugin and I am having some issues. First off, every page on the event plugin says “Warning: Missing argument 2 for TribeEventsTemplates::load_ecp_title_into_page_template() in /home/ep411/public_html/blog/wp-content/plugins/the-events-calendar/lib/tribe-templates.class.php on line 142”

    Second, the event image is appearing HUGE on all of the event pages. It seems to be showing the most recent event image. When that one is removed the next event image will replace it. Also, the main calendar page gives me the option to edit the page as if I were on the event page instead. When I click on it, it takes me to the event editor.

    How can I fix both of these issues?

    Event page: http://elpaso411.com/blog/event/baseball-in-el-paso/
    Event Calendar: http://elpaso411.com/blog/events/

    http://wordpress.org/extend/plugins/the-events-calendar/

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Hey there elpaso411. I see those two links have been deleted; did you move on to another plugin after being unable to figure this out? If not, mind adding them back and we can take a look?

    The first issue I’m kind of stumped on (I haven’t seen this notice in any of the recent builds we’ve released of this plugin), and the second may be something theme-centric…but I’d like to take a look first just to be safe.

    If you’ve already found another solution, that’s OK too. Just want to make sure we’ve got you covered here.

    roblagatta – here is a link with the exact same problem.

    http://elpaso411.com/events/

    Not sure why the huge banner is appearing above all the posts. It looks as if it makes a separate copy of the event image and displays it above the elpaso411.com/events page, as well as the event page itself. other events with different event images do the same thing. only time it doesn’t show is when the event doesn’t have an image included.

    I went into Events Calendar Settings and I set page template to “full-width.” My “full-width” page code begins like this..

    <?php
    /*
    Template Name: Full-width Page
    */
    ?>
    <?php get_header(); ?>
    
    <div class="wrapper full-width">
    
    	<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    	<div id="content">
    
    		<?php
    		$image = ui::getImage('950', '350',$cropLocation);
    
    		if ($image) { ?>
    		<div class="cover">
    			<img src="<?php echo $image; ?>" alt="<?php the_title_attribute(); ?>" />
    		</div>
    		<?php } ?>

    When I remove this section of the code, the huge header image goes away. But I’m not sure if this will affect any other regular blog posts that may be set to “full-width.”

    <div class="cover">
    			<img src="<?php echo $image; ?>" alt="<?php the_title_attribute(); ?>" />
    		</div>

    The other problem, “Warning: Missing argument 2 for TribeEventsTemplates::load_…” just won’t go away. I have disabled all plugins, and tried changing permalinks to “/%postname%/” and nothing. Hope all this info helps. thanks for the help!

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Thanks for the follow-up on this, elpaso411. I checked with our dev on the first issue there (that notice) and he confirmed that – assuming you’re running The Events Calendar 2.0.9 (let me know if you aren’t) – this is probably something wrong with our code. We’ll try and troubleshoot it if you can send a copy of the theme for local testing to pro /a/ tri.be, with a link to this thread included in the email. If we can identify what’s up we’ll patch it for an upcoming release and try to advise you on the workaround in the interim.

    The issue you noted: ” Also, the main calendar page gives me the option to edit the page as if I were on the event page instead. When I click on it, it takes me to the event editor.” That’s unfortunately a known bug in the system that we’re working to resolve and should have patched for 3.0 when that comes out later this year; but in the interim you’ll probably want to avoid hitting the EDIT option on the frontend.

    On the image front: is that an image within the entry, or a “featured image”? Am I reading it correctly to assume you’re saying that even on events with NO image set, this is appearing?

    I will email you a copy of the theme tonight.

    As far as your question on the image front.. that is an image within the entry. If the event has no image, then no image appears at all. Events with images will display the image as a cover image on both the main events page, as well as the event page itself.

    Do you know anything about the “Warning: Missing argument 2 for TribeEventsTemplates::load_…” ? I can edit the code to remove that huge cover image, but this warning message sticks around no matter what.

    Kevin_Barry

    (@kevin_barry)

    Hello – I installed the free events calendar and cannot get the calendar to display.
    When I do a preview of the calendar I get the following message:

    Fatal error: Call to a member function loadDomainStylesScripts() on a non-object in D:\Hosting\3136778\html\wordpress\wp-content\themes\cubscouts\events\gridview.php on line 3.

    I appreciate any help you can give.

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    I’ve received your theme, elpaso411, and we’re looking into what’s up here now. Thanks for the patience…I’ll be in touch shortly.

    Kevin_Barry: we can definitely try and help you out here, but mind opening this as a new thread so as not to create confusion on the original discussion here? Thanks in advance!

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Hey again elpaso411. I got our dev to take a look here last night. We should have a solution here that takes care of both the warning and the image issue you’ve noted.

    You’ll want to comment out this line (add // at the begining of the line):

    $image = ui::getImage('950', '350',$cropLocation);

    in wp-content/themes/morning2/template-fullwidth.php.

    It fixes the warning, and also removes the image you mentioned. Down to give that a go? Let us know the results.

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Hey elpaso411…just wanted to check in here again. Did you have a chance to review my last message? Can you confirm whether you’re all set here? Thanks in advance!

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Since we never heard anything back, elpaso411, I’m going to assume you got this sorted and will mark the thread RESOLVED accordingly. Please let me know if you disagree and we can take another look here for you. Cheers!

    elpaso411

    (@elpaso411)

    roblagatta, sorry for now replying sooner! I tried adding the “//” as you suggested. It seems as if it worked! I don’t see the large image, nor the warning code anymore. Thanks again for all of your help. It is much appreciated.

    I’m not sure if I have to open a new thread for this other issue I’m having, the calendar homepage used to say “calendar of events” but now there is no title. http://elpaso411.com/events/

    Thanks again!

    Plugin Author Rob La Gatta

    (@roblagatta)

    Hey there elpaso411. Thanks for the note here, and glad to hear you got the core issue sorted. We appreciate you confirming as much on that end.

    Regarding the second/title issue, does that occur even after updating to 2.0.10 (which came out last week)? If so, I would appreciate you posting that as a new thread and we can certainly try to troubleshoot once it’s up.

    Thanks again for your support so far.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[Plugin: The Events Calendar] Missing argument 2, and image issues’ is closed to new replies.