Syndicate Press
[resolved] no content is displayed (2 posts)

  1. PieterChristiaan
    Posted 3 years ago #

    Hi thank you for providing this plug in. I would love to get it work and provide you a donation. However, I inserted the following rss urls:

    and did not alter the other setting.
    In the WP page I inserted [sp# all].
    Unfortunately no feeds are shown.

    If I insert the feeds in the standard widget the items are shown.
    Can you please provide me assistance. Are the settings ok?

    Thank you in advance,
    Pieter Christiaan


  2. SP developer
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    all of the example links are direct links to the blog web pages, not to the feed URLs for the pages. The easiest way to check to see if a URL points to a feed is to put the URL into a browser and view it. If the URL shows a web page, it is not a feed URL. If the URL shows a news feed, then i is a valid feed URL.

    To access the RSS feeds of those blogs, you need to add the following to each URL: feeds/posts/default?alt=rss

    For example, the first one should b: http://marcfaberblog.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

    If you put this into a browser and view it, you will see the feed content.

    I found this info by doing a google search and came up with the following tutorial: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&topic=12501&answer=97933

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Syndicate Press
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic