Support » Plugin: Subscribe2 » [Plugin: Subscribe2] Subcribe2 6.0 doesn't send mail for new post

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • @maitremo,

    There are some issues on WPMU that I’m ironing out but nothing I’m aware of on regular WordPress. Have you checked with your hosting provider, are you getting other site emails?

    Yes, other mails are ok, and my web host is OVH, and there is no problem with it (before the upgrade the plugin work, with approximatively the same number of subscribers – 547)…

    I remeber I have had the same problem once, on an update too, but I don’t remember how I fixed it !

    Perhaps (because of the automatic update, wich is sometimes not very kind…), I will try to desactivate and reactivate Subscribe2, and then re-publish my post… I will inform you if it works.

    Thanks !

    EDIT : no way…

    Do you think I can delete the plugin and re-install it, is there a chance to fix the problem like that ?

    EDIT again : DONE !

    I wasn’t patient enought : mails have just been sent.

    So, it seems the handling described before was the good one : desativate and re-activate Subscribe2, then go to your last post status, put it in drafts, refresh, publish it again.

    It worked, but I don’t understand why…

    Thank you fot the time you give to us, anyway !

    Bests regards !

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Subscribe2] Subcribe2 6.0 doesn't send mail for new post’ is closed to new replies.