WordPress.org

Forums

SS Quiz
Wrong results (2 posts)

  1. Jar Jar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    Great plugin, but I'm having difficulty with my first quiz.

    I've created a quiz with 10 multiple choice questions. In edit mode, I've checked the box next to the correct answer for each question. When I go to validate my quiz, questions 1 and 10 are always being marked wrong when I know I've selected (and checked) the right answer. I've tripled checked, closed down the browser (chrome) and refreshed, but they always come up wrong.

    Is this a known bug?

    Any help or advice would be greatly appreciated :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/ssquiz/

  2. Jar Jar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi again,
    I solved this issue by simply deleting the two problem questions and re-creating them.

    When I was creating the quiz, I tried to overwrite the default Quiz with ID=1. When I tried to rename the quiz, a problem with the quiz name kept reoccurring. I kept having to name the quiz and it did not seem to save properly despite refreshing the page.

    So, I created a new quiz with ID=2 and reassigned all my questions to that quiz. However, I got the errors that I mentioned in my first post with two questions that I can't explain. And like I said, I deleted these, recreated the questions and the problem seems to have gone away.

    Good luck!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SS Quiz
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic