WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] [Plugin: Sponsors Slideshow Widget] sponsors slideshow widget – display problem in IE – first slides

[Resolved] [Plugin: Sponsors Slideshow Widget] sponsors slideshow widget – display problem in IE – first slides

  • Hi! Firstly, thanks for a great widget! it’s exactly what i needed… saved me loads of time 🙂

    I have a small problem though with the way the first image in the slideshow is displaying in IE 6+. The image seems to be right aligning therefore cutting off half the sponsor logo, however from image 2 onward, they appear fine.

    Example:
    <img src=”http://berwicknetballclub.com.au/wp-content/uploads/sponsors.jpg”>

    Have tested the site in Firefox 3 (mac and pc) + safari and the images display fine, seems to be an IE only thing.

    For an online example, website url is:
    http://berwicknetballclub.com.au

    Am i doing something wrong here?

    Be great if someone could shed some light.

    Thanks – Emma

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I will check that as soon as possible. Since it is displaying correctly in Firefox and Safari I assume it is an IE bug.

    I have the same problem with the first image with IE 7, with Firefox works. Please help! Your plugin is so useful and so nice…
    😉

    I’ve just released a new version. I changed to using the jQuery Cycle Plugin which seems to work with IE. Please report if the bug persists.

    perfect – upgraded plugin today and its now working fine… whoo! thanks so much for sorting!! 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Sponsors Slideshow Widget] sponsors slideshow widget – display problem in IE – first slides’ is closed to new replies.
Skip to toolbar