WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Special Recent Posts » [Plugin: Special Recent Posts] Thumbnail is not shown, displays default thumbnail

[Plugin: Special Recent Posts] Thumbnail is not shown, displays default thumbnail

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Reverting back to version 1.9.5 of the same plugin, I have same problem with 1.9.6 and 1.9.7, thumbnail is not displayed.. running on Apache Godaddy server, wordpress 3.4.2

    Plugin Author Luca Grandicelli

    @lgrandicelli

    You have to make the plugin cache folder writable (775 or 777), and your images must be on the same domain of the website. Also, please try to set a featured image and see if that works though.

    I have set the plugin cache folder to 777 and images are in my same domain.

    But from the error displayed I thing the path to the image is wrong.

    image path displayed in the error msg is this
    /var/chroot/home/content/**/******/html/wp-content/uploads/2012/10/****.jpg

    but from what I see its completely missing the folder where wordpress is installed

    it should be

    /var/chroot/home/content/**/******/html/WPDirectory/wp-content/uploads/2012/10/****.jpg

    I was expecting some solution form Luca, I proposed a solution, that was deleted, I am still waiting for an answer from Luca.

    Plugin Author Luca Grandicelli

    @lgrandicelli

    I think there must be some problem with the database.. strage..
    Have you tried to completely uninstall the plugin (via the plugins panel) and re-install it from scratch?

    I have tried all the ways I reinstalled it from scratch, I did fresh installation of wordpress and nothing works.

    I am on Godaddy the structure of domains is bit different and I think thats the problem

    primary doamin will be in public_html folder – so wordpress installed on primary domain will have dir structures like this

    public_html/wp-content/….

    but other domains will be in folders within the primary domain
    so if I have wordpress installed in domain1

    the dir structure would be
    public_html/domain1/wp-content/…

    but the domain will be accessed normally http://domain1.com/

    I think thats the problem, but my getcwd() method works for me..
    moreover my path starts like /home/content/….

    but the plugin returns path like /var/root/home/….
    there is no /var/root in my hosting..

    Plugin Author Luca Grandicelli

    @lgrandicelli

    Yes, that’s the problem. The plugin requires to fetch full disk path of the images in order to process them properly. Being on this “strange” configuration it leads to this issue.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Special Recent Posts] Thumbnail is not shown, displays default thumbnail’ is closed to new replies.
Skip to toolbar