Support » Plugin: Special Recent Posts » [Plugin: Special Recent Posts] Output is not W3C valid

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Solution: Replace in your code (./classes/class-main.php) the &rotation with & amp;rotation (sorry for whitespace, this forum replaces it without whitespace) (and all the others like &file, &width, &height too). Then it’s valid.

    Cheers Chris

    I made this change and am still having trouble. I was hoping this might be my solution.

    I’d like this plugin to work on my blog home page, but I’ve tried everything. The blog home page, which is the recent posts page, will not show the posts as I’d like. I put the code in the page/col-2 area of the index.php and makes no change, but depending on what current code I delete or where I place the code in that section, various things happen – never to that page, though. The results that changes is when I click on a category link in col-1.

    The blog home page is here: http://ridingthewave.net/kowabunga-blog/ As I’m submitting this, the code is currently not placed on the page, though I may be fooling around with it again.

    I’m trying to get only 2 or 3 posts to show up on that page with a good deal of the post after the title. I have the setting to show 3 posts now, but it’s not even showing a summary. I would like that plus the SRP thumbnails.

    It’s possible it is the code for the left side categories links widget that’s messing it up, but I don’t know why or how to fix it.

    I appreciate it if you’re able to help me.

    Thanks for the update.

    But the code is still not W3C XHTML valid.

    For images there is missing the ” /” before the “>”.

    It outputs now <img src=””> instead of <img src=”” />

    Can you fix this soon?

    Thx.

    Cheers,
    Chris

    Plugin Author Luca Grandicelli

    (@lgrandicelli)

    @christoph Thankx for reporting this.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Special Recent Posts] Output is not W3C valid’ is closed to new replies.