WordPress.org

Forums

Social Web Links
[resolved] link not open new tab (10 posts)

  1. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,
    I was installed your pluggin in http://saavedra.tk/
    It works, but link to my Facebook don't open in a new tab.
    What can I do?
    Regards.

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-web-links/

  2. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Tested with Twitter link, identical situation, link not opens in a new tab. Any solution?
    Regards.

  3. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello, I was installed the last version but occurs the same. I was encountered the solution, see here (part of the code of 'social-web-links-widget.php'):
    ...
    'foreach($social_list as $entry) {
    if(trim($swl_options[$entry.'_url']) != "")
    switch($display_style) {
    case "horizontal":
    echo '<img style="vertical-align:bottom;" src="'.SWL_DIR_URL.'images/'.$icon_size.'/'.$entry.'.png"/>';
    break;
    case "one-col-noname":
    echo '<p style="margin: 0 !important;margin-bottom:8px !important;"><img style="vertical-align:bottom;" src="'.SWL_DIR_URL.'images/'.$icon_size.'/'.$entry.'.png"/></p>';
    break;
    case "one-col-name":
    echo '<p style="margin: 0 !important;margin-bottom:8px !important;"><img style="vertical-align:bottom;margin-right:8px;" src="'.SWL_DIR_URL.'images/'.$icon_size.'/'.$entry.'.png"/>'.ucwords($entry).'</p>';
    break;
    case "two-col-noname":
    echo '<img style="vertical-align:bottom;" src="'.SWL_DIR_URL.'images/'.$icon_size.'/'.$entry.'.png"/>';
    break;
    case "two-col-name":
    echo '<img style="vertical-align:bottom;margin-right:8px;" src="'.SWL_DIR_URL.'images/'.$icon_size.'/'.$entry.'.png"/>'.ucwords($entry).'';
    break;'
    ...

    I was added a *target="_blank"* in every instruction line needed.
    Thanks for the plugin and best regards.

  4. sbglobal2013
    Member
    Posted 3 years ago #

    To force Safari to open every link in a new tab you need to use an utility you already have installed on your Mac: the Terminal. To open the Terminal open the Finder, navigate to Applications, from there into the folder Utilites.

  5. Nick
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Update to version 5.0, issue has been fixed

  6. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,
    my social web link disappear after upgrade to version 5.0...
    I was lost all links.

  7. Nick
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Yes you will have to re-enter them through the admin page, since we changed the way they were stored.

  8. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Then if there is a new plugin update, should I put the links back to one to one again?

  9. Nick
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    No, you had to do that because we changed the way it stored links. It was a one time thing. You won't have to enter the links again on new update

  10. juanstecno
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,
    then I understand that the incidence has completely solved. Thank you very much for your support.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Social Web Links
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.