Support » Plugin: Social Sharing Toolkit » [Plugin: Social Sharing Toolkit] Long loop of errors, causing slow loading

  • I’m using this plugin (version 2.1.1) with several sites running Genesis themes, and while in debug mode tracking down a completely different problem, I see about 50+ intances of this:

    Notice: Undefined index: enable in /wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 599

    and another 50+ of this one after the previous list:

    Notice: Undefined index: enable in /wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php on line 615

    As far as I can tell, it’s not affecting website display on either site, but I had wondered if it might be the cause of one of my admin menus hanging up after trying to save options.

    It’s not likely, since the same hanging happens when I have social sharing toolkit disabled, but this might be something worthy of fixing in a new release 🙂

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Sheila

    (@sheilatabuenaorg)

    I am having the same issue. I notice there is another thread reporting this issue 7 months ago(!) This plug-in seems to have good reviews otherwise, so I’m baffled. I’m using a custom theme that was started from twentyten.

    I’ve had the same issue.
    A quick solution is to edit the file /wp-content/plugins/social-sharing-toolkit/social_sharing_toolkit.php.

    Check the lines in the file where the error is reported; there’s an IF statement like:

    if ( $this->options[......][$button]['enable'] == 1)

    Change the statement with this one:

    if (array_key_exists('enable', $this->options[......][$button]) && $this->options[......][$button]['enable'] == 1)

    Be aware that the changes you have made will be overwritten on plugin update.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: Social Sharing Toolkit] Long loop of errors, causing slow loading’ is closed to new replies.