WordPress.org

Forums

Social Sharing Toolkit
Buttons not showing on post/ pages (4 posts)

  1. HGeorge
    Member
    Posted 2 years ago #

    This plugin appears to work as a widget but I would like to have buttons under each individual post I upload. I've copied/pasted both long and shortcodes given as is (see plugin/ FAQ's).

    Does anyone know how to get this plugin working. Have i missed something following the instruction?

    http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/

  2. Eilonwy926
    Member
    Posted 2 years ago #

    There doesn't seem to be any developer support for this plugin, but I'll make an attempt at an answer.

    First, you have to sort out the functionality of all the different configuration tabs. The one called simply "Content" seems to be the one that puts the buttons on each post. Then, notice that you have to check some options on the "General settings" tab.

    The two widget options put buttons in your sidebar area (or anyplace else you can place a widget).

    And to be honest, I have not yet figured out the use or functionality of the shortcode option.

    Hope that helps somewhat.

  3. Eilonwy926
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh, and also, it seems to me that the buttons only appear on an individual post page, not on the front page.

  4. Andrew
    Member
    Posted 2 years ago #

    Trying to figure this out myself I noticed something funny..

    In the general settings is asks to 'Place buttons on..' and you select the location above or below content. Well looking in the 'Content' section I had selected 'icons' to show for each socnet and not 'buttons'. So I switched all my desired socnets to display as buttons and Voila! It works.

    I am using Icons to display successfully with the shotcode usage though. Hope that helps!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Social Sharing Toolkit
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.