WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Social Connect]. Only works when logged out from Facebook.

[Plugin: Social Connect]. Only works when logged out from Facebook.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Can’t edit for some reason so new post.
    It seems that the frontpage works fine but the /forum directory does NOT work.
    On the Facebook development I have App Domains which is simply the domain name and Website with Facebook Login which is the domain name as well. I tried changing the later to /forum and then I get when trying from the forum page:

    {
    “error”: {
    “message”: “Invalid redirect_uri: Given URL is not allowed by the Application configuration.”,
    “type”: “OAuthException”,
    “code”: 191
    }
    }

    Upon further inspection I noticed the following code on the blank page:

    <html>
    <head>
    <script>
    function init() {
      window.opener.wp_social_connect({'action' : 'social_connect', 'social_connect_provider' : 'facebook',
        'social_connect_signature' : '602657f0745fe4821c56cbb8f33906ff4bb0dbd35b86d3daebccd3dd26a7ec7f',
        'social_connect_access_token' : 'AAADYZCW69VkQBAIJpqPrrePrmFZA44WZCC18IsHPzIGRsqaCMvGeZBYW7WW6SiNUQLOZACl0l4eMOGmClBZAvUmeRQx5WblYLxPV8DXSBU5wZDZD'});
    
      window.close();
    }
    </script>
    </head>
    <body onload="init();">
    </body>
    </html>

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Plugin: Social Connect]. Only works when logged out from Facebook.’ is closed to new replies.