Support » Plugins and Hacks » SM Gallery » [Plugin: SM Gallery] Thumbnails seem to be broken

  • Resolved franbot

    (@franbot)


    Using the standard [gallery]code works for the full size portion of the image, but the thumbnail slider below displays what looks like the top most portion of the full res file (thumbnails are not getting resized.)

    Using the “modal” code does not work at all – the gallery does not even appear (the modal function is mostly what I want this plugin for). [gallery modal="true"]

    Using a more complicated code to define a custom thumbnail is totally messed up. Any time a thumbnail is pressent it displays the full res image. [gallery modal="true" title="Adventure #1" thumbnail="/wp-content/uploads/2012/01/IMG_0319.jpg" thumb_class="gallery-thumb"]

    This is too bad, because this plugin is supposed to do exactly what I want.

    http://wordpress.org/extend/plugins/sm-gallery/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Darn! I have been searching for this exact set of features for hours but I am getting full size images for the thumbnails too.

    Yeah, I gave up on this one. Now I’m using Slideshow Gallery Pro.

    Plugin Author Seth Carstens

    (@sethcarstens)


    Sorry, we will look into the problem your having. It may be related to another plugin or theme because I’m not having a problem with it on the demo page!?
    http://dev.sethmatics.com/sm-gallery-demo/

    You would have to try disabling plugins and use a standard theme like 2010 to rule out other plugins and themes as potential problems.

    Also, you need to use a plugin to rebuild your thumbnails in order for the thumbnails to show up properly!!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: SM Gallery] Thumbnails seem to be broken’ is closed to new replies.