WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Sliding Youtube Gallery » [Resolved] [Plugin: Sliding Youtube Gallery] Cannot get this working at all

[Resolved] [Plugin: Sliding Youtube Gallery] Cannot get this working at all

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Also getting this with some values, if there documentation explaining what each value is and how they relate to each other.

    syg_thumbnail_bordersize – value is not less than %d
    syg_thumbnail_borderradius – value is not less than %d
    syg_box_radius – value is not less than %d

    Plugin Author webEng

    @webeng

    Hi jogrady, I’m sorry but you are receiving some validation errors that are not completely clear (it’s my fault). In the next days I will release a new version that completes validation messages. Anyway, if you want to get it work:

    1) at first create your style

    this is the standard rules I setup at the moment:

    > border size has to be <= 10
    > border radius has to be <= 20
    > box radius has to be <= 20

    2) then create your gallery

    Let me know if this rules are too restrictive for your website.
    If you’re confidential with php developing you can look at the class SygValidate.php (method validateStyle) to change temporary your rules.

    Waiting for your feedback, Luca

    * please, after resolution of this issue spend one moment to vote for the plugin, thank you

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Sliding Youtube Gallery] Cannot get this working at all’ is closed to new replies.
Skip to toolbar