Support » Plugin: Slideshow Satellite » [Plugin: Slideshow Satellite] Pics but no slideshow

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author cpres

    (@cpres)

    Ah ha, the widget is what’s messing it up because the slideshow looks to see if there is a [satellite something] on the page. For the pages you want the widget to display on you need [satellite display=off]

    More about that in the manual: http://bitly.com/stlmanual

    This does give me a good idea for a feature update. I can add a config option to always load stylesheets and javascript regardless of the embed form. Thanks for the post!

    jlfinfan

    (@jlfinfan)

    Ok…..I type in this ` [satellite custom=1 satellite display=off]
    `

    and now nothing comes up.

    Plugin Author cpres

    (@cpres)

    display=off make the slideshow not show up.
    within the page you need [satellite display=off] this will ensure the css and javascript get loaded for that page. Widgets aren’t read through the loop so it creates an issue

    MissMarlboro

    (@missmarlboro)

    Where do I have to put that? I can’t seem to make it work..

    Plugin Author cpres

    (@cpres)

    You only add display=off if you’re calling the plugin from the template file or through another plugin and there would be no [satellite] reference in the post loop. If there’s no reference then the plugin doesn’t know it should call those files.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Slideshow Satellite] Pics but no slideshow’ is closed to new replies.