WordPress.org

Forums

Slideshow
[resolved] Multisite enabling for plugin activation? (3 posts)

  1. sombreiul
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    Does this plugin work with Multisite enabled? I have activated the plugin through the network admin settings but then going to the individual blog settings, the plug doesn't even show up to activate there.

    Any help?

    Thanks,
    Jay

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Hi Jay,

    Honestly I hadn't tried enabling it on a multisite installation of WordPress yet, so I went ahead and tested it out.

    I activated the plugin through the network admin and went to my subdomains where I found the slideshow plugin. I wouldn't know where it went wrong in your multisite installation, did you get any errors?

    Regards,
    Stefan

  3. Handoko
    Member
    Posted 2 years ago #

    I guess I found the problem.

    There are 2 plugins name Slideshow will appear if we search the plugin by typing "slideshow" on the Plugin > Add New menu.

    - One is Slideshow version 0.1 rated with 3 stars, author: DevPress.
    - The second is Slideshow 2.1.23 rated almost 5 stars, by StefanBoonstra.

    We should pay attention not to select the first one, it's hasn't been updated since 2010-9-21, and buggy.

    I've just installed Slideshow 2.1.23 by StefanBoonstra on a WP 3.5 Multi-site environment, everything seems working correctly.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Slideshow
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic