Tribulant Slideshow Gallery
[resolved] [Plugin: Slideshow Gallery] Still having issues in WP 3.4 (4 posts)

  1. karks88
    Posted 3 years ago #

    I am still having issues getting the slideshow (1.2.2) to show up in 3.4. I'm using the StartBox framework, which I have used successfully with older versions of the plugin.

    In Firebug, I'm getting a couple of errors. Here is a link to a screen capture with the error console on.

    And here are the errors themselves:

    syntax error
    Line 201

    Component returned failure code: 0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER) [nsIDOMHTMLDivElement.appendChild]
    Line 45

    I hope this helps!


  2. Tribulant Software
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #


    You are using the old Gallery hardcoding by the looks of that error console, right?

    You must please update/change your PHP hardcoding to the new slideshow hardcoding as explained here: http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-gallery/installation/

  3. karks88
    Posted 3 years ago #

    That fixed the problem, thanks so much! I didn't realize code had changed recently.

  4. Tribulant Software
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #


    Thank you for your response.
    I'm glad to hear that you got it resolved.

    Please be so kind to rate the plugin and vote that it "Works" if you're satisfied with it: http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-gallery/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Tribulant Slideshow Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.