Support » Plugin: Slideshow Gallery » [Plugin: Slideshow Gallery] Slideshow doesn't show images

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • The same problem here – unsolved

    Also no thumbnails in “manage slides”

    I would try to downgrade my plugin to earlier release but no idea where is it? 🙂 The name is too common and generic so I get a lot of wrong packages.

    I’ve tried downgrade to v1.1.1 and it doesn’t help.

    my webpage is hosted at 000webhost.com

    Same problem, using latest version of WP

    Add a gallery, add slides to the gallery, then no thumbnails show in ‘manage slides’ and I just see a loading icon where the gallery should be displayed on the page.

    Same problem here. Using latest version of WP. Image is broken in manage slides and on page where I put the short code, I only see a black box. help!

    The thumbnails did work correctly in 1.1.1 version. Now they don’t. So it seems to be another problem.

    Both versions of plugin dont work – a black window in the place of the slideshow. Arrows on both sides are displayed, they do react at hover.

    Do you known another plugin with this functionality? I don’t have time to wait until it’s start working

    Exact same problem. And in the pattern of activation after the plugin has stopped working tag:
    <?php the_ID(); ?>
    think that it is connected as a plugin like can not get post ID

    I solved this problem. The plugin works. In all of whom have only a black screen or loading gif – is a conflict of scripts jQuery. To see the default template include, for example “twentyeleven”. I had a conflict of preloadCssImages.jQuery_v5.js
    jQuery.noConflict();
    add and enjoy

    Could you explain how did you do that, please?

    Which file, which line… do you just add the jQuery.noConflict(); ?

    Yes that would be great ws256 if you have a fix, but let us know exactly where.

    Yes that would be great ws256 if you have a fix, but let us know exactly where.

    it depends on the template rather than the plug-in.

    Could you explain how did you do that, please?
    Which file, which line… do you just add the jQuery.noConflict(); ?

    In heder.php my template, where calls are used scripts jQuery plugins.
    However, third-party scripts can connect the other plug-ins wordpress. More calls can be in the footer.

    I don’t get it.
    Here: http://api.jquery.com/jQuery.noConflict/ it is written that this function I should use with java scripts but I don’t hava java scripts in my header.php

    My theme had some lines of JS that were for Cufon custom fonts. I think jQuery.noConflict(); is just a thing you should put between those tags activating java script for particular lines of page.

    What I mean is:

    <script type="text/javascript">
    jQuery.noConflict();
    </script>

    I’ve already tried adding those lines to both header.php and footer.php and probly I’ve done it the right way …but still unsolved.

    ws256, please tell what you think about it… 😉

    I contacted support and was given a solution that worked for me. I am using a temporary url that includes “~” which does not work with TimThumb. The work around is here http://elementdesignllc.com/2012/01/how-to-fix-timthumb-using-a-virtual-directory-url-contains-tildes/ I had to do both steps, but now it works fine. Hope this helps someone else.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • The topic ‘[Plugin: Slideshow Gallery] Slideshow doesn't show images’ is closed to new replies.