WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin Slideshow Gallery Pro] Images don't appear

[Plugin Slideshow Gallery Pro] Images don't appear

  • [APOLOGIES – I posted this in the general help section and then noticed I should have posted it in the plugin specific section. I’m reposting here.]

    Situation

    1) I’m working on a test server still. The site is not live.
    2) I really need a simple easy to use and elegant plugin like this for my website. A complex option like NextGen Gallery is too much for my customer to learn.
    3) I’ve installed Slideshow Gallery Pro 1.3.2
    4) I’ve uploaded the images into a page here: http://biz96.inmotionhosting.com/~stmark11/service-opportunities/world/safi-school-project-gallery/
    3) When I go to the page, there is a space where you might expect to see the slideshow but NOTHING, not even thumbnails appear.
    4) Also, the down arrow images on my superfish menu disappear. The menu continues to function but the dropdown arrows are gone.

    What I’ve tried:

    1) Uninstalling ALL plugins except the slideshow plugin – didn’t fix the problem
    2) Activating the default theme – the slideshow works!
    3) In testing, I see that the init.js which calls several different scripts is the issue. If I remove init.js, the slideshow works fine, BUT my homepage slider stops functioning. It’s an EasySlider.js plugin that my theme uses. Here is the code in the inti.js file:

    $(document).ready(function(){
    		$(document).pngFix();
    		$(".tab_content").hide(); //Hide all content
    		$("ul.tabs li:first").addClass("active").show(); //Activate first tab
    		$(".tab_content:first").show(); //Show first tab content
    		//On Click Event
    		$("ul.tabs li").click(function() {
    			$("ul.tabs li").removeClass("active"); //Remove any "active" class
    			$(this).addClass("active"); //Add "active" class to selected tab
    			$(".tab_content").hide(); //Hide all tab content
    			var activeTab = $(this).find("a").attr("href"); //Find the href attribute value to identify the active tab + content
    			$(activeTab).fadeIn(); //Fade in the active ID content
    			return false;
    		});
        });
    // initialise plugins
    	jQuery(function(){
    		jQuery('ul.sf-menu').superfish();
    	});
    // <![CDATA[
    $(document).ready(function(){
    	$("#slider").easySlider({
    		/*controlsBefore:	'<p id="controls">',
    		controlsAfter:	'</p>',*/
    		auto: true,
    		continuous: true
    	});
    });
    // ]]>
    	Cufon.replace('.replace');

    5) I’ve tried incrementally removing the code in init.js and the Slideshow Gallery Pro still doesn’t work. Only if I completely remove init.js does the gallery plugin work again but it breaks the homepage EasySlider functionality.
    6) I see in Firebug that there are several warnings and a couple of ERRORS when loading this page.

    I don’t know how to troubleshoot this any further.

    Does anyone out there have any clue as to where I might look to resolve this?

    Thank you in advance for any help/advice any of you people smarter than I (which is pretty much everyone!) can provide!

  • The topic ‘[Plugin Slideshow Gallery Pro] Images don't appear’ is closed to new replies.
Skip to toolbar