WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Slideshow Gallery Pro » [Plugin: Slideshow Gallery Pro] Broken embedded in theme

[Plugin: Slideshow Gallery Pro] Broken embedded in theme

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I’ve switch to DEBUG mode and got this error

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/.../wp-content/plugins/sponsors-slideshow-widget/sponsors-slideshow-widget.php on line 344
    
    Notice: Undefined index: HTTPS in /home/.../wp-content/plugins/slideshow-gallery-pro/slideshow-gallery-plugin.php on line 242

    Hope this helps

    Plugin Author cpres

    @cpres

    Sound like the two plugins might not get along for starters. Secondly, the Class switched from Gallery to SGPro, but the best way to do a PHP embed is using <?php do_shortcode() ?>

    The HTTPS error is kind of weird. are you running your site on https? The plugin should allow for that…

    I’ll try to start disabling plug-ins to detect the incompatibility.

    How do I proceed with the do_shortcode()? Just like that?

    I’m a starter with WP, can you help me please?

    Thanks!

    Plugin Author cpres

    @cpres

    <?php
    echo do_shortcode('[gpslideshow custom=2 align=right w=500 thumbs=on caption=off]');
    ?>

    For example

    Well… that DEFINITELY worked!

    Thanks a lot!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Slideshow Gallery Pro] Broken embedded in theme’ is closed to new replies.
Skip to toolbar