WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Slideshow Gallery] bug with tiny MCE

[Plugin: Slideshow Gallery] bug with tiny MCE

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Same thing here on two sites.

    This version of Slideshow Gallery (1.1.4) breaks the Visual editor in Tiny MCE. The text does not display, or displays white on white html code. The html editor is still usable though.

    Really needing a fix for this. Thanks!

    Same here. 1.1.4 and WP 3.1

    Support is spotty for this plugin, but the maker’s web site says we should upgrade to Slideshow Gallery Pro. I did that, and it still works. I need to make some tweaks to my customization to replicate what we had.

    So, I’m upgrading (it’s still a free plugin)

    I did the same—and donated to the author—I find that actually giving developers money motivates them to help you out more often 🙂 but also, the Pro version (whether the unpaid or the paid) seems to fix the issue.

    Hello happynuclear,

    See i also got the same problem but i solved it, i dont know weather thats a correct way or wrong but it worked for me.

    in slideshow-gallery.php

    comment this part $this -> add_filter(‘mce_external_plugins’);

    Hope it works.

    Thank you so much. I specifically registered on this forum because it worked. I spent quite a few hours trying to get figure it out.

    ramesh035, thanks for the fix!!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Slideshow Gallery] bug with tiny MCE’ is closed to new replies.