WordPress.org

Forums

Single Post Template
[resolved] Not working in wp 3.3.2 (3 posts)

  1. sabinevi
    Member
    Posted 3 years ago #

    Everything seems to be working except the template is not showing up on the website. Pity! Tried it with TwentyEleven theme

    http://wordpress.org/extend/plugins/single-post-template/

  2. Marventus
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi!
    You need to provide us with a little bit more information so that we can help you out. Could you please:

    1. Provide a link to your website's page where the issue appears;
    2. Confirm whether the plugin was working fine before updating to 3.3.2;
    3. Let us know if you installed any other plugins in between. A quick way to test for a plugin incompatibility is to turn off all your plugins except for the one you want to test (Single Post Template in this case).
    Cheers!

  3. sabinevi
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for your fast response Marventus. In the meantime I found another solution so I don't need this plugin anymore.
    I think it wasn't working because the site is being build with the Genesis Framework and I installed lots of Genesis plugins. To test if the Single Post Template plugin was working outside Genesis I only switched to Twenteleven but didn't deactivate the plugins.

    Didn't try the plugin on earlier versions of WP.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Single Post Template
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic