Support » Plugin: Simple Tags » [Plugin: Simple Tags] Category Archive – WordPress 3.1

  • Hey there,

    Yes I know this one has been reported http://redmine.beapi.fr/issues/201

    But perhaps somebody didn’t saw the old threat.

    I’ve tested it in 2 of my sites. After upgrading to the WordPres 3.1 the category archives stopped working.

    Waiting for the bugfix,

    Thanks.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • kndy71

    (@kndy71)

    Same here. Stopped working and I had to disable it temporarily until there is a new update for simple tags.

    mil0tche

    (@mil0tche)

    Same here, the category archives just keep returning to the homepage

    senator94

    (@senator94)

    Its been broken since 3.1 beta.

    saleem_chohan

    (@saleem_chohan)

    Category archives on my site were getting redirected to home page. After reading http://wordpress.org/support/topic/categories-not-working-after-31-upgrade, I have disable Simple tags plugin and now everything is fine.

    This is a useful plugin, I wish it gets fixed soon.

    thebonereader

    (@thebonereader)

    Looks like a problem with 3.1. Same thing is happening for me and I don’t use Simple Tags.

    mil0tche

    (@mil0tche)

    Thanks Saleem_chohan. it works now!

    franius

    (@franius)

    I have also the same problem.

    Deactivatign the plugin many of the queries work, but not all.
    It seems that the problem is also on the tags for pages option.

    But I have queries that display the excerpt of some pages according to their tag…

    Please, upgrade the plugin!

    GATEKeeper

    (@gatekeeper)

    The problem doesn’t seem to be my plugins. Deactivating all my plugins still leaves my category pages unreachable.

    With my plugins on, I at least get the home page when I try to go to category pages. If I deactivate all my plugins, the category pages simply don’t load.

    martinperreault

    (@martinperreault)

    I can confirm same problem here with 3.1
    Simple Tags plugin breaks categories browsing (always returns to index).
    Deactivating Simple Tags plugin restores category navigation.

    billgraham4

    (@billgraham4)

    Confirm same as Martin Perrault, with an addition. If you’re using Simple Tags combined with Efficient Related Posts, deactivate both. (You can probably then reinstall ERP, but I haven’t tried yet).

    Plugin Author Amaury Balmer

    (@momo360modena)

    Try v2.0-beta1 🙂

    breakingball

    (@breakingball)

    Try v2.0-beta1 🙂

    I love you, man! 😉

    Is there a timeline on this v2? Do you plan on replacing the removed features?

    Thanks again!

    Kteis

    (@kteis)

    my everything was working until I updated plugin today (2.0-beta1) :(((

    now my tag links lead only to 404 page.

    rhythmdoctor

    (@rhythmdoctor)

    Ive tried the new beta – and just like everyone else, it redirects all my category pages to the home page (have no idea why it would do that). HOWEVER, deactivating it, and/or removing the plugin, and/or reverting to the last version which worked – DOESNT fix the issue. This is a big one for me as my category pages rank high. Until there is a fix, can someone tell me what we can do manually to fix this (ie- delete a database entry, change a file, etc…)???

    With the Simple Tags plugin acitvated, try to untick Active tags for page

    See if that can help.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 19 total)
  • The topic ‘[Plugin: Simple Tags] Category Archive – WordPress 3.1’ is closed to new replies.