Support » Plugin: Simple Social Buttons » [Plugin: Simple Social Buttons] It doesn't work

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author xradar

    (@xradar)

    Hi rodferreira,

    Since version 1.3 the plugin uses PHP 5, so yours server must support this. Probably this’s the reason of your problem.

    Hi Xradar,

    i like the plugin very much. And it seems to work.
    But it only does on my post and not on my frontpage. I there anyway (by php code maybe) to get this to work.

    Thanks in advance

    Plugin Author xradar

    (@xradar)

    @andso – check the plugin settings page on your Blog. There is a checkbox – show on frontpage

    Hi xradar,

    I checked that option but is still not showing. Maybe because of my theme.. is there a way to do it manually?

    Thanks

    Plugin Author xradar

    (@xradar)

    Use newest 1.5 version. Now you can use custom PHP function where ever you want in theme 🙂

    Using version 1.5 (I believe .3), the Facebook piece is not appearing on the page on WordPress 3.3.1. It was appearing when first installed.

    Has something possibly changed with Facebook to cause this?

    Page is http://blog.wildwestgals.com/category/cowgirl-recipes/.

    hello,
    After upgrading the plugin, facebook button does not appear correctly and i can’t see the number.
    I have last version of wordpress & simple version last buttons.
    Page is this
    thanks!

    Plugin Author xradar

    (@xradar)

    @desti – make sure you have WPLANG set to “en_US” in wp-config.php

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Simple Social Buttons] It doesn't work’ is closed to new replies.