WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Simple Facebook Connect] SCF Publishes perfectly but no buttons

[Plugin: Simple Facebook Connect] SCF Publishes perfectly but no buttons

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Samuel Wood (Otto)
    Keymaster

    @otto42

    What are you expecting to see that you’re not seeing? There’s no code on your page that I can find which is supposed to display any buttons. Where are you expecting to see these buttons?

    Hi Otto,

    Thanks for your reply.Those posts are prior to SFC. I removed the test post last night, but I’ve just posted a new one just for you. This also has published on the Fanpage perfectly.

    My question is, I’ve clicked the checkboxes for Like and Share on the SFC Plugins panel, and also selected the Like button setting I want.

    I was expecting to see a like button appear at the top of any new posts ( or wherever I selected on the settings ). Is it as simple as that or am I missing something very obvious ?

    Plugin Author Samuel Wood (Otto)
    Keymaster

    @otto42

    Well, something is definitely wrong with your footer in the theme, because the page cuts off there. See the HTML source of http://www.traleebc.com/archives/359 for example.

    Cheers Otto,

    This must have been done by the theme. I have ZERO knowledge about any coding so I’ll have to get someone to take a look at this for me.

    Thanks

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Simple Facebook Connect] SCF Publishes perfectly but no buttons’ is closed to new replies.