Support » Plugin: Simple Facebook Connect » [Plugin: Simple Facebook Connect] Problems with Like Button

  • Resolved Sebi23DU

    (@sebi23du)


    Hello,

    since a few hours the like button does not work anymore.

    When I click on it, then it jumps back to its original state.

    I do not use the widgets from the plugin, but use the code directly from Facebook.

    The widgets are disabled. I only use the Like button and the publisher for Facebook.

    Does anyone have the same problem?
    Can anyone help me?

    Thank you for your help.

    Greetings
    Sebastian

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hello,

    can anyone help me with that problem?

    Please, i need a solution.

    Has it something to do with the update of wordpress from 3.0.4 to 3.0.5?

    Help 😀

    Greetings
    Sebi

    I have the same problem, but I’m on 3.0.1. That’s so weird! I just can’t get it to run!

    Need help!

    David

    Plugin Author Samuel Wood (Otto)

    (@otto42)

    Whether the like button works or not is entirely on Facebook’s end. It has nothing to do with the plugin. When they break it (which happens a fair amount), it breaks for everybody equally.

    I found out, that somehow the App I created broke! -> Created a new one! -> Changed the API-Settings in the Plugin and it worked again!
    That was very strange! A tool that really helped me was the Facebook URL Linter ( http://developers.facebook.com/tools/lint/ ). There you can check if all your settings are right!!

    Thanks for the quick response!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Simple Facebook Connect] Problems with Like Button’ is closed to new replies.