Support » Plugin: Simple Facebook Connect » [Plugin: Simple Facebook Connect] Nothing happens after setup the plugin

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • OC2PS

    (@sooskriszta)

    What are you trying to do? What’s the desired outcome?

    That the users get the option to login with Facebook or WordPress.

    same type of problem for me. User can post comments without login but the button appears.
    I tried clearing up cache n everythin..

    Ok, today I tried the Dev-Version (1.3a) with WP 3.3.1 and my (css modded) Theme “Twenty Eleven“. I setup the ID and Secret, saved, and after that I activate the modules “Login with Facebook” and “User registration”. The fields in “Facebook Metadata” left I blank, same for the avatar option.

    I open a second browser window to check if the login option will appear, but nothing. The wp-login.php hasn’t changed. Do I have to place a template tag in the wp-login.php oder change some other code?

    Plugin Author Samuel Wood (Otto)

    (@otto42)

    WordPress.org Admin

    You don’t have to place any code into wp-login.php. It’s wholly automatic.

    When you enabled the login module, did you Save the settings?

    Alternatively, do you have something in your browser blocking javascript, or facebook, or anything along those lines?

    When you enabled the login module, did you Save the settings?

    Yes, the checkboxes are still ‘checked’.

    Alternatively, do you have something in your browser blocking javascript, or facebook, or anything along those lines?

    Javascript is activated and even pop-ups are allowed for my domain.

    Plugin Author Samuel Wood (Otto)

    (@otto42)

    WordPress.org Admin

    Okay, what’s the URL of your login page?

    Thanks to Otto the problem is solved. In my case I had to deactivate the “WP-DoNotTrack”-Plugin.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Simple Facebook Connect] Nothing happens after setup the plugin’ is closed to new replies.