WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Simple Facebook Connect » [Resolved] [Plugin: Simple Facebook Connect] Fanbox doesn't show up in posts

[Resolved] [Plugin: Simple Facebook Connect] Fanbox doesn't show up in posts

  • After upgrading to the new version of SFC, the Fan Box Widget stopped showing up in posts.

    It shows up on my frontpage (article feed) and on static pages.

    But not on any of my posts.

    I’ve noticed a drop in the number of “Likes” to my fanpage since this happened. Hope I don’t have to replace this plugin, as it’s been brilliant ever since I started using it

    http://wordpress.org/extend/plugins/simple-facebook-connect/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The fan box widget is just a widget. It doesn’t differentiate between posts or pages or front page. It displays wherever it’s told to display.

    You must have some other plugin affecting it in some way for it to show up selectively.

    But I don’t differenciate on what widgets are visible on pages or posts…

    It’s the same widgets being published in the two columns no matter what.

    http://www.musikkbloggen.no (The choices in the menu are all static pages. Click an article to see the Fanbox magically disappear.

    And I haven’t added any plugins or widgets since I upgraded to the new version of SFC.

    The FB Share script you’re using on single post pages is completely and totally incompatible with the newer Facebook code.

    There is no fix other than to remove the older and outdated FB Share script code. Facebook no longer supports it in any way.

    Thank you!

    It was Digg Digg, seems there’s no update for it.

    Back to the drawing board then. Luckily, SFC now works like before. Thanks again.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Simple Facebook Connect] Fanbox doesn't show up in posts’ is closed to new replies.
Skip to toolbar